Tavli Kristal Blog

Kristal plaket ürünleri herhangi bir organizasyon içerisinde görev yapan insanları ödüllendirip motive etmek için kullanılabilen bir promosyon çeşididir. Kristal plaket işte bu bahsi geçen çalışma grubundaki herhangi bir kişinin ya da belli grupların motive edilmesini sağlayacak sürpriz hediyelerdir. Camdan imal edilen bu ödüller üzerinde istenilen ismin ya da sloganın yazılabildiği ürünlerdir. Plaket hazırlanırken tamamen kişiye özel bir şekilde üretilebilirler. Bu ürünler aynı zamanda promosyon amaçlı kullanılan plaket türleridir.

Kristal Plaket Nedir?

Camın şekillendirilmesiyle ortaya çıkan kristal plaketler ışıltılı ve renkli görünümleriyle kristale benzer ve bu görünümüyle oldukça göz alıcı hediyeler olarak insanların ilgisini çekmektedirler. Camın özel araçlarla kesilerek ortaya çıkarılan bu ürünler tüm yaş gruplarının beğenerek kullanabilecekleri türden hediyeliklerdir. Fakat kristal plaket genelde firmaların kendi çalışanlarını ödüllendirmek ya da motivasyonlarını arttırmak için satın aldıkları promosyon ürünleri olarak dikkat çeker. Buna rağmen oldukça farklı kullanım amaçları da bulunabilir. Bunlara örnek olarak; doğum günü hediyeleri, düğün organizasyonları ya da arkadaşların kendi aralarındaki hediyeleşmeler sayılabilir.

Kristal plaketlerde kullanılan camlar çok farklı kaplamalar halinde sunulmaktadır. Bu kaplamalar kumlama, şeffaf, beyaz, altın ya da gümüş kaplama şeklinde sıralanabilir. Bu kaplama yönlemleri sayesinde hediye edilecek olan kristal plaket ürünü daha da göz alıcı ve ilgi çekici bir hale getirilmiş olur.

Birbirinden güzel plaket ödüllerini sevdiklerinize ya da firmanızda çalışan başarılı çalışanlarınıza armağan ederek onları sevindirebilirsiniz.Tavlı Kristal olarak üretimini uzun yıllardır başarılı şekilde sürdürdüğümüz kristal plaket ürünlerimize göz atmayı unutmayın.

Whatsapp Mesajı Gönderin