Tavli Kristal Blog

Kristal plaket denince akla ilk gelen ürünlerin başında ödüller gelir. Bu tip ürünler genelde çalışanları ya da bir organizayona katılan katılımcıları ödüllendirmek için kullanılmaktadır. Promosyon ürünlerinin başında gelen bu tip hediyelikler kişiselleştirilebilen ürünler olduğu için fiyat skalası da oldukça geniştir. Kişiselleştirilebilmeleri demek üretildikleri malzemeden rengine kadar her türlü özelliğinin müşteri tarafından belirlenebildiği anlamına gelir. Kristal plaketlerin üretiminde kullanılan malzeme ve diğer özellikler de üretilen ürünün fiyatını belirleyen en büyük etkenlerdendir.

Piyasada çeşitli malzeme ve çeşitte kristal plaket üretilmektedir. Bu da kristal plaket fiyatları konusunda herhangi bir standart olmadığı alamına gelir. Öncelikle hazırlanacak plaketin hangi malzemeden yapıldığının belirlenmesi gerekir. Bu malzeme promosyon ürününün fiyatının belirlenmesi için ilk gerekli enstrüman olacaktır. Hemen ardından da ürünün şekli ve boyutunun belirlenmesi gerekir. Boyutu da kristal plaket fiyatı için belirleyici bir özelliktir. Ürün malzemesi ve boyutu belirlendikten sonra sıra hediyelik eşyanın üzerine yazılacak metnin belirlenmesine gelir. Bu metin genellikle kristal plaket fiyatı na çok da etki etmeyen bir talep olacaktır.

Plaket ürünlerin malzeme, boyut ve kişiselleştirilmesinde kullanılan yazıların belirlenmesinin ardından sıra ürünün teslim edilmesi esnasında kullanılacak ambalaj ya da kutusuna gelmektedir. Fakat bu çok da zaruri olmamaktadır. Çünkü plaketler kutusuz olarak hediye edilebildikleri gibi çeşitli kutularda ambalajlanarak da sunum yapılabilmektedir.

Kristal plaket fiyatları talebe göre şekillenebildiği için firmamızın iletişim bilgilerinden bizimle irtibata geçip ihtiyacınız olan plaket ürünü hakkında daha detaylı bilgileri alabilirsiniz. Tavlı kristal uzun yıllar tıpkı tüm diğer promosyon malzemelerinde olduğu gibi kristal plaket ürünlerinde de kalite ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde üretimine devam etmektedir.

Whatsapp Mesajı Gönderin